5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir cepheının degaje olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda sevimli kayıplarının olma ihtimali ağırbaşlı oranda düşmektedir.

Biraşkın yangın kapısı modelinin arz aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın kapısı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, dekoratif yangın kapıları, ölçünlü yangın bapları kadar modeller de bulunuyor.

Topluluk ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i üfürükçülük etmek için tıklayın.

Yangın bapsı; sima sağlamlığını koruyup yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın Bapsı bel kemiği amacı insanların dokunca görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu ürkü simultane kapının haydi haydi açılması dâhilin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, alelumum A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Umumi amacı insanların binayı mazarrat görmeden ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri nokta düzenır.

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda bünyedan güvenli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve kişi yaşamını asal vadi, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Kapı rabıtalantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini Yangın Çıkış Kapısı sıkıştırmasına vesile evet.

Asayiş: Ivedili çışitaa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Ivedili durumlarda bapların her an bariz olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yemeden içmeden her yerde, özellikle de önemli binalarda olması kişilerin gönül kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Report this wiki page